Grupul MOL lansează programul internațional de recrutare de tineri absolvenți Growww 2013

Grupul MOL a lansat ediția 2013 a programului internațional de recrutare Growww, în cadrul căruia noii absolvenți și tinerii talentați care vor să se alăture Grupului MOL își pot depune candidaturile până la 25 aprilie 2013.

Prin acest program, Grupul MOL își propune să atragă cei mai talentați tineri absolvenți și profesioniști, specializați în domenii diverse, de la inginerie mecanică și ingineria petrolului și gazelor până la geologie, economie și administrarea afacerilor.

Tinerii selectați vor participa la un program de training general precum și la Programul de Educație de Afaceri al Grupului MOL, pentru a beneficia de cunoștințe aprofundate și specifice sectorului de petrol și gaze, de metode și instrumente analitice, precum și de o introducere in domeniul activităților de sprijin al operațiunilor de petrol și gaze. Programul de Educație de Afaceri include vizitarea perimetrelor de explorare și producție precum și a rafinăriilor Grupului MOL, participarea la conferințe susținute de managementul Grupului MOL și activități în echipe internaționale.

Acesta este al șaptele an consecutiv în care Grupul MOL oferă absolvenților ocazia de a-și începe cariera într-una dintre companiile reprezentative ale Europei Centrale, de a dobândi experiență de muncă sub îndrumare profesională și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu de lucru inter-cultural.

Absolvenții își pot înregistra candidaturile online, pe site-ul the Growww2013, accesibil prin paginile de internet ale filialelor MOL din țările respective. Mai multe detalii despre Growww2013 sunt disponibile la adresa http://www.mol.hu/en/about_mol/careers/offers_for_entrants/growww/

În lunile martie și aprilie va fi disponibilă pagina Facebook a programului (www.facebook.com/growww), un canal de comunicare important care va prezenta noutăți  și informații utile despre program.

În acest an, programul va fi derulat într-un număr de 14 țări: Ungaria, Croația, Slovacia, Slovenia, Italia, România, Pakistan, Republica Cehă, Bosnia și Herțegovina, Polonia, Irak, Oman, Rusia și Serbia.

Grupul MOL a lansat programul Growww în 2007, conform obiectivelor sale strategice de a-și consolida forța de muncă prin atragerea de absolvenți talentați și promițători, dornici să se dezvolte profesional.

Peste 1.100 de tineri absolvenți s-au alăturat grupului MOL din 2007, în cadrul Growww. Aproximativ 90% dintre ei își continuă cariera la companiile membre ale Grupului din Ungaria, Croația, Slovacia, Slovenia, Italia, România, Pakistan, Republica Cehă, Polonia și Irak. EI reprezintă acum 3% din numărul total de angajați

 

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.