Dedeman va deschide magazin la Târgu-Jiu în anul 2014

În anul  2014 Dedeman va deschide un magazin  la Târgu Jiu. Reprezentanții  Dedeman ne-au declarat  că ,, Târgu Jiu este un oraș  important pentru noi din punct de vedere al strategiei de dezvoltare a companiei Dedeman si de aceea am planificat construcția si deschiderea unui magazin in Târgu Jiu in anul 2014,, In plan regional compania Dedeman   are magazine deschise in Craiova, Dr. Turnu Severin, Slatina  și Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu fiind singurul oraș  reședință de județ din Oltenia unde nu exista magazin Dedeman.

Dedeman este o afacere de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do –It – Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii  pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.