Aparatul CJ Gorj măcinat de familii, soții și soți de judecători, procurori DNA, inspectori antifraudă, Curtea de Conturi, SRI și Poliție, restul lumii nu există.

Dacă a reușit vreo performanță Ion Călinoiu, fostul președinte al CJ Gorj, este aceea de a-și subordona și de a pune în conflict de interese mai toate puterile statului la nivel local.

În cadrul aparatului de funcționari publici ai CJ Gorj se regăsesc mai multe cupluri soț și soție care lucrează împreună la departamente diferite din CJ Gorj, în unele cazuri subordonându -se unul altuia.

Dacă nu sunt soț și soție în CJ Gorj, atunci pot fi regăsiți în instituțiile subordonate Consiliului Județean Gorj, gen Protecția Copilului, unde se află mare parte a partenerilor de viață a celor care ocupă un post în CJ Gorj.

IDP S.A( Întreprinderea de drumuri), Spitalul Județean de Urgență, Spitalul Dobrița, Serviciul Public de Salvamont și multe alte instituții subordonate CJ Gorj sunt împânzite de soțiile/soții salariaților din CJ Gorj.

Imunitate?

Trei magistrați, din care un fost procuror DNA și doi judecători de la instanțele din Gorj, un auditor de la Camera de Conturi Gorj, un angajat SRI, peste 4 inspectori antifraudă și un ofițer de la IPJ au avut un membru al familiei subordonat lui Ion Călinoiu, iar acum se subordonează lui Cosmin Popescu.

Există și câțiva salariați care nu sunt în situația de mai sus, însă prea puțini în raport cu numărul total de salariați și acest lucru se vede și din veniturile scăzute față de cele ale piloșilor..

Daniela Stricescu, funcționarul 4 în 1 +. La noi ca la nimeni!

Una din cele mai mari aberații la nivelul CJ Gorj este aceea de a da unui singur om toată puterea Instituției. Cel puțin la Consiliile Județene din Oltenia unde am verificat, nu există o astfel de structură, este posibil să fie unică la nivel de țară.

Ion Călinoiu, din prea multă încredere,i-a dat Danielei Stricescu să conducă ,,Direcția tehnico-economică, Dezvoltare și Relații Externe,, un artificiu de a controla absolut tot ce mișcă în CJ Gorj, cu riscul unor conflicte de interese între atribuțiile fiecărei direcții. Practic Daniela Stricescu șutează, apără, dă cu capul, ce să mai, este singură în teren și mai obține și victorii. Stricescu propune investiții, le aprobă, aprobă caietele de sarcini și tot ea plătește tot ce aprobă. Pentru ,,efortul depus,, a fost răsplătită de-a lungul anilor cu salariu frumușel, funcții, soțul la Protecția Copilului(DGASPC Gorj), instituție subordonată, la fel și copilul, la IDP Gorj, și fără număr AGA, CA și alte comisii și comitete bine plătite.

După Cosmin Popescu, la CJ Gorj curge lapte și miere

Întrebat la instalarea în funcție de către jurnaliștii din mass-media locală dacă va face schimbări, Cosmin Popescu, actualul președinte al CJ Gorj, a declarat că este totul în regulă și nu are ce să schimbe.

Și totuși, cum poate să fie un singur funcționar (Daniela Stricescu) director economic, director tehnic, director de dezvoltare și director relații externe, cel puțin două dintre direcții se bat cap în cap.

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.