Boza recunoaște că vrea să mute sediul CE Oltenia la Craiova pe bucăți.

de Marius DAEA

Prins cu mâța-n sac.

Mult trâmbițata transparență s-a dovedit a fi un joc copilăresc de-a v-ați ascunselea.
Boza managerul CE Oltenia apare în spațiul public cu tot felul de povești, multe dintre ele fără legătură cu activitatea CE Oltenia, în timp ce intențiile importante și cu impact major sunt ținute la secret.
Doar după ce în Oltenianews.ro a apărut știrea că Boza vrea să mute sediul CE Oltenia la Craiova pe bucăți, acesta a catadicsit după prostu-i obicei să încerce un palid drept la replica la o altă publicație.

Eu sunt mic nu știu nimic tata-n pod…

Cu toate că în articolul menționat mai sus solicitasem un comunicat de presă din partea CE Oltenia, care să lămurească oficial situația, informația despre mutarea sediului CE Oltenia la Craiova fiind una de importanță generală Boza, o aruncă, ba că e, ba că nu e, pur și simplu la caterincă.,
„Nu s-a luat în calcul acest subiect. Sunt oameni care trăiesc să arunce astfel de probleme în presă. Îi asigur pe toți că, în cazul în care se va pune în discuție o astfel de problemă în Consiliul de Supraveghere sau în AGA, atunci eu voi anunța oficial acest lucru. În schimb, analizăm posibilitatea să mutăm anumite departamente la Craiova. Sunt departamente în care își desfășoară activitatea cinci persoane și toate sunt din Craiova. Ne gândim să le mutăm acolo, facem astfel și o economie cu transportul, iar oamenii respectivi nu vor mai sta câte patru ore pe drum”, a spus Boza. Sursă : www.gorj-domino.ro

Deși este afectat că informația a apărut în spațiul public Boza nu găsește abilitatea de a contrazice ferm informația apărută.

CE Oltenia companie de apartament ?

Boza dă o explicație puerilă cu privire la motivul mutării unor departamente din cadrul CE Oltenia la Craiova, menționând că salariații departamentelor respective sunt toți din Craiova.
În curând s-ar putea să vedem compania mutată prin apartamentele angajaților.
În cadrul CE Oltenia lucrează oameni din toate părțile Olteniei, cum ar fi Argetoaia -Dolj. Are de gând Boza să mute și acele locuri de muncă la domiciliul angajaților respectivi ?

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.