Cum au fentat disponibilizarea de la CE Oltenia.

autor Marius DAEA

Pentru a scăpa de disponibilizări anumiți salariați ai CE Oltenia care aveau putere de influențare a deciziilor au profitat din plin de acest lucru.
De exemplu salariați din cadru serviciului de personal de la cariera Jilț nu au pus sau au retras de la dosare adeverințele care atestau că au lucrat ani de zile în grupa a doua de muncă. Într-o astfel de situație avem informații certe că ar exista două salariate care au procedat astfel pentru a scăpa de disponibilizări. Pentru a avea spatele acoperit cele două salariate au procedat la fel și cu dosarul actualului director Doru Iacob, la care au omis să depună adeverința care atesta grupa a doua de muncă. Dacă ar fi fost luate în considerare și documentele lipsă de la dosarul directorului Iacob, acesta ar fi trebuit să intre în lotul disponibilizaților.
O mână spală pe alta
Există acțiuni în instanță prin care foști salariați ai CE Oltenia contestă disponibilizarea folosindu-se de această situație de fapt. Mai exact persoanele respective se află în situație similară în care se aflau cele două salariate de la serviciul personal Jilț și directorul Doru Iacob.
Directorul Doru Iacob a lucrat la cariera Jilț cca 15 ani unde a avut grupa a doua de muncă. Calculele după criteriile de disponibilizare avute în vedre arată că acesta se încadra în grupa persoanelor care ar fi trebuit să fie disponibilizate.
Cu astfel de probe evidente cei care au acționat și vor acționa în instanță CE Oltenia vor avea câștig de cauză la fel ca mulți alții care în ultimul timp au câștigat procesele cu CE Oltenia pe astfel de spețe.
Interesant este de văzut cine își asumă cheltuielile suplimentare ce vor curge o dată cu câștigarea proceselor. Sau la cât profit are CE Oltenia ce mai contează astfel de cheltuieli atâta timp cât Doru Iacob își atinge ,, obiectivele,,.

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.