Senatorul Florin Cârciumaru mi-a confundat numărul de telefon cu al ministrului Daea și a început să facă trafic de influență la telefon.

de Marius DAEA

În data de 29 mai 2017 în jurul orei 11:13 m-am trezit că îmi sună telefonul. Am răspuns și am recunoscut imediat vocea inconfundabilă a senatorului și fostului primar al Târgu -Jiului, Florin Cârciumaru. Nu am apucat să spun nimic fiindcă senatorul nici măcar nu a salutat și a început să dea ordin așa zisului ministru al agriculturii, Petre Daea, cu care credea că discută.
Interesant este modul în care senatorul Florin Cârciumaru se adresează unui ministru din guvernul Grindeanu, fără a saluta, fără a aștepta un răspuns, adoptând o atitudine imperativă:
,, Domnule Ministru, vreau să vă întâlniți cu niște ciobani din Caraș Severin și Gorj care au o problemă și trebuie să o rezolvați. Dar vă rog să vă întâlniți dumneavoastră cu ei, e mai bine așa. Au probleme și trebuie să-i ascultați și să faceți ceva să rezolvați problema.,,
După un minut și ceva de poruncit, senatorul a încercat să obțină o confirmare de la așa-zisul ministru Petre Daea, moment în care am închis telefonul. Imediat,, probabil deranjat că ministrul Petre Daea i-a închis telefonul în nas a sunat din nou, însă nu i-am răspuns.
Am luat legătura atât cu consiliera pe comunicare a senatorului, jurnalista Iulia Pătrulescu Bărăgan, cât și cu biroul de presă al ministrului agriculturii, Petre Daea.
Dacă de la biroul de presă al Ministerului Agriculturii am rămas doar cu promisiunea că revin cu un punct de vedere în legătură cu intervențiile senatorului Cârciumaru la Ministerul Agriculturii, consiliera pe comunicare a senatorului Cârciumaru a revenit cu un punct de vedere și ne-a declarat că este vorba despre retrocedarea unor terenuri atât ciobanilor din Caraș cât și ciobanilor din Gorj.
Cât de mult depinde de un ministru retrocedarea terenurilor, rămâne de văzut, însă, obiceiul lui Cârciumaru de a interveni pe alte căi decât cele legale nu piere. Ca senator în Parlamentul României, Florin Cârciumaru este plătit din bani publici să legifereze, nu să ocolească legile statului.

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.