Lovitură de imagine pentru Boza! Trage bilețele pe post de papagal la TVR Craiova.

Autor: Marius DAEA

În timp ce erau disponibilizați 1000 de mineri și energeticieni, Boza împreună cu o parte din directoratul CE Oltenia angajază la limita legii pe Cosmin Gagiu, motivând că CE Oltenia nu este cunoscut la nivel național.

Prima ieșire a lui Boza consiliat de Gagiu la o emisiune de divertisment.

Cosmin Gagiu, angajat de directoratul CE Oltenia pentru a face imagine lui Boza, nicidecum companiei, a început așa zisa campanie de ,, promovare ,, a managerului Boza cu stângul.

Gagiu a ,,rupt,, gura târgului cu mult promisele televiziuni naționale târându-l pe Boza în studiourile unei televiziuni regionale TVR Craiova, în cadrul unei emisiuni de divertisment, ocazie cu care managerul CE Oltenia a fost pus în postura să tragă bilețele la tombolă, un fel de papagal de pe vremuri, pentru ce-i care își aduc aminte.

Boza, băgat în șerpăriile lui Cosmin Gagiu

Pentru cei care cunosc, Gagiu Cosmin nu prea a făcut mare efort să-l introducă în studiourile TVR Craiova pe Boza, știindu-se destul de bine relațiile de cârdășie dintre Gagiu și Lucian Dindirică, soțul directoarei TVR Craiova, Gagiu fiind un abonat la contractele suspect de mari semnate cu Dindirică atât ca director al Asociației Craiova Capitală Culturală Europeană cât și ca director al Bibliotecii Aman din Craiova. La un moment dat, televiziunea lui Gagiu a obținut contract de promovare pentru Craiova Capitală Culturală Europeană mai mare decât Antena 3, iar dacă este să vorbim de eficiență, nu există termeni de comparație între GTV Craiova și Antena 3. Și ne mai întrebăm de ce TVR Craiova îl pune pe Boza să-și bage mâna în bol pentru a  extrage bilețele la tombolă.

Managerul Boza trebuie întrebat: De câte ori a văzut el,  pe Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica sau pe Mariana Gheorghe, CEO și Președinte al Directoratului OMV  Petrom, cu care dealtfel Boza încearcă să se compare  participând la emisiuni televizate cu format de divertisment, trăgând bilețele din boluri? Niciodată. Doamnele respective nu și-au angajat pe criterii politice un Cosmin Gagiu. Comunicarea la acele companii este profesională.

S-a întrebat Boza cui se adresează?

Normal ar fi fost ca înainte să participe la o emisiune TV,  Boza să aibă la îndemână profilul telespectatorului căruia se adresează și audiențele. Să te duci așa, doar de dragul de a mai bifa o televiziune în portofoliu, fără a ști exact cât de eficient a fost, este doar pierdere de timp. Probabil dacă ar mai fi fost pe piață OTV și DDTV, Boza ar fi fost abonatul acelor televiziuni. Poate cine știe, ne trezim că se vorbește despre CE Oltenia și pe la ETNO TV, în condițiile în care sunt atâtea vehicule media cu profil specializat.

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.