80% din apa potabilă distribuită de Aparegio în Târgu Jiu și localitățile componente se fură.

Autor: Marius DAEA

Surse din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj  ne-au dezvăluit că diferența dintre cât facturează S.G. A Gorj către Aparegio S.A și cât facturează Aparegio S.A populației din Târgu Jiu și localitățile componente este de 80%.

Din cei 20% cât facturează Aparegio S.A , nimeni nu știe cât încasează efectiv Aparegio, fiindcă compania de stat nu este transparentă și din motive electorale, pentru a nu supăra rău platnicul, pe site-ul companiei nu există astfel de informații cu caracter public.

Există în schimb mari consumatori în Târgu Jiu, firme de ,, succes,, ale unor oameni de afaceri cu ,,obrazul subțire,, care au datorii la apă și de câte 14 miliarde de lei vechi. Cu toate astea, Aparegio nu a făcut demersuri pentru recuperarea datoriilor uriașe.

Cele mai mari ,, pierderi,, de apă s-ar înregistra la întreprinderile mari din Târgu Jiu, la afaceri gen spălătoriile auto și covoare, dar și anumite stații de betoane și piscine din Târgu Jiu.

Cu tot gunoiul ținut sub preș,  Aparegio este în continuare condusă de  pensionarul multimiliardar Traian Pătrășcoiu, care a executat dintotdeauna ordinele politice ale  fostului primar, actual Senator de Gorj, Florin Cârciumaru.

Întreprinderea de stat a devenit în ultimii ani locul unde  primează ,, valori,, de genul clientelismului politic, afaceri transpartinice, mai mult s-a transformat în agenție de plasare a forței de muncă incompetente, dar cu pedigree rosu.

Aparegio S.A Târgu Jiu trebuia de mult să intre în atenția instituțiilor statului, în special în atenția celor din subordinea Ministerului Public.

 

Please follow and like us:
0

2 thoughts on “80% din apa potabilă distribuită de Aparegio în Târgu Jiu și localitățile componente se fură.”

  1. Cum pestele de la cap se-mpute, verificati acasa la Circiumaru contorul de apa. Il veti gasi rasturnat, remontat asa de ani buni de catre lucratorii de la Aparegio.
    In ultima campanie la primarie, candidatul Circiumaru le-a dat asigurari romilor de pe Susita, public, ca, atat cat el va fi primar, ei nu vor plti niciodata apa.
    RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.