Director din CE Oltenia cu CV masluit!

Biroul lui Iacob, cuibușor de nebunii!
Sub masca asazisei transparente, Complexului Energetic Oltenia a devenit scena multor actiuni fara legatura cu activitatea acesteia. Politicieni, oameni de afaceri, sindicalisti isi gasesc de treaba prin sediul din Tg-Jiu al companiei, ocupand mare parte din programul unora dintre conducatori!
Rand pe rand, fostul condamnat penal Mantog, senatorii Carciumaru si Iriza au de discutat cu conducerea companiei, zice-se, probleme in interesul acesteia! Numai ca dupa aceste discutii, opinia publica nu este informata de niciunul din protagonisti cu privire la temele discutate!
Dacă tot vor să treacă incognito prin sediul companiei cu capital de stat, înaltele fețe poposesc în biroul  directorului Iacob Dumitru, iar acolo apare, la scurt timp, și directorul general Boza. Un procedeu ciudat, neprofesionist, care lasă libere orice speculații cu privire la cele discutate.
CV-ul lui Iacob Dumitru(zis DORU), o oglinda infidela!
Nu stim motivele pentru care directorul Iacob vrea sa para altceva decat este, dar am descoperit ca CV-ul acestuia de pe site-ul companiei e incarcat cu minciuni si omisiuni.
Din CV rezulta ca Dumitru Iacob a absolvit acum peste 30 de anii “Studii universitare de licenţă, Institutul de Mine, Petroşani”, dar diploma obținuta a fost de subinginer. Lipsa acestei mențiuni din CV arata ca Iacob nu vrea sa se știe acest lucru!
În schimb etalează în CV poziția de “director general adjunct la Complexul Energetic Turceni, poziție pe care n-a deținut-o niciodată!
De aici apare întrebarea fireasca: Nesinceritatea lui Iacob este doar o chestiune de a fi în ton cu șeful sau, Boza, sau acesta țintește mai sus în ierarhia companiei, pregătindu-și un CV măsluit!
Please follow and like us:
0

2 thoughts on “Director din CE Oltenia cu CV masluit!”

  1. Domnul Iacob, chiar dacă nu credeţi, a avut decezie de Director General adjunct, la Complexul Energetic Turceni, pe vremea când Director General era Octavian Graure. Doar protestul lui Graure a dus la anularea sau stoparea deciziei dar, ea a existat! Nu e clar dacă Dl Iacob a fost, cu drepturi depline, Director General adjunct, timp de o zi dar, în principiu, nu minte!
    Noi, cei care au lucrat acolo, in acea perioadă, ne amintim acest episod!
    In rest, Domnul Iacob a pornit de jos: şef birou tehnic, pe când Florin Trofin era Director la o direcţie similară cu cea pe care o cunduce Iacob, in nacest moment!

    In rest, nu e vina lui că a fost promovat, în mai multe rânduri şi nu e, chiar, veriga cea mai slabă din CEO.

    1. Domnu Puiu dacă aveți cumva decizia respectivă va rog sa mi-o trimiteți și mie pentru a face rectificările cuvenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.