Succes a inventat tombola din târgul auto pentru a se scăpa de rable iar ,, câștigătorii,, să plătească impozitele rablelor neachitate la primăria Runcu.

Autor: Marius DAEA

Tombolă cu rable

Elena Valentina Pîrțaiche este ,, fericita,, câștigătoare a unei mașini Hyundai Santa FE, pusă în joc ca premiu la o tombolă organizată de către cei care administrează târgul auto din Târgu Jiu.

Când a primit vestea că a câștigat la tombolă, tânăra de 25 de ani din Mătăsari a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, însă bucuria nu a durat mult.

Prima problemă a întâmpinat-o în momentul când a fost să ridice ,,premiul,, nu  a fost lăsată să vadă mașina până nu a semnat actele cu organizatorii tombolei. Abia când a devenit proprietara rablei cu acte în regulă a primit cheia de la mașină. Organizatorii știau bine că dacă câștigătorul vede mașina înainte de a semna actele, cu siguranță că va renunța la premiu.

Pentru a lua mașina acasă, Elena Valentina a venit cu prietenul, însă ghinion, mașina nu pornea, indicatoarele  de la bord nu funcționau , mașina era praf, frâna de mână nu exista, mașina trebuia lăsată în viteză ca să stea în loc, altfel pleca singură. Pentru a pleca cu mașina câștigată  a trebuit să meargă  după motorină cu sticla să alimenteze, crezând că nu are motorină, fiindcă niciun indicator nu  funcționa.

,,Am băgat 500 de euro în mașină, însă nu merge,,

Tânăra din Mătăsari spune că până acum a băgat 500 de euro în reparații, însă nu a reușit să rezolve problemele, pe partea electrică nu indică nimic iar la frâna de mână a trebuit să pună tot, fiindcă nu mai exista nimic.

A câștigat la tombolă, dar a trebuit să plătească impozitele neachitate la primăria Runcu

Mașina a fost ridicată la o lună după ce a fost câștigată și nu avea impozitele plătite la primăria Runcu, acolo unde era înregistrată. ,,Câștigătoarea,, a pierdut și programarea la înscrierea în circulație a mașinii din cauză că nu a fost informată că taxele nu au fost achitate la zi.

Așa se face că oamenii lui Sarcină se scapă de rablele din parcul auto și se aleg și cu impozitele restante achitate de ,,fericiții câștigători,,.  Rablele puse la tombolă și-au scos banii înzecit în contractele cu Complexul Energetic fie prin firmele de pază, fie închiriate, însă să pui o tânără să-ți plătească impozitele este chiar strigător la cer.

Grupul de firme  Succes deținut de omul de afaceri din Gorj Nicu Sarcină administrează târgul de mașini din Târgu Jiu. Este posibil ca omul de afaceri Nicu Sarcină să nu știe că în ograda lui se petrec astfel de lucruri, însă este inadmisibil ca salariații responsabili cu PR-ul să organizeze astfel de evenimente care în loc să încarce imaginea companiei pozitiv, trag în jos compania.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca la o tombolă organizată de un târg de vechituri să primești o mașină nouă, dar totuși,te astepți la un premiu funcțional  sau cel puțin să fi anunțat că premiul nu este funcțional și că nu are taxele și impozitele achitate la zi.

Este greu de crezut că o companie încearcă să-și fidelizeze clienții astfel. Dacă organizatorii tombolei au fost în stare de astfel de lucruri, este interesant de știut ce cred ei despre oamenii care ajung în târgul auto?

Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.