Alcooltestul, instrumentul managerial al directorului Iacob de la CE Oltenia!

Puci ratat!
Saptama trecuta am relatat despre protestul “spontan planificat” de la ELCFU Motru in care rolul de maestru de ceremonii si l-a asumat directorul directiei servicii suport(!?) din Complexul Energetic Oltenia, Dumitru Iacob.
Iacob s-a intors,insa, de la Motru cu coada intre picioare si cu tolba goala! A avut ghinion iar “protestul” pe care l-a “dezamorsat” a aratat ca un puci ratat! Salariatii subunitatii nu numai ca nu au sustinut dorinta lui Iacob de a-l indeparta pe directorul Valentin Tatomir, ci chiar erau dispusi la un “antiprotest” pentru sustinerea acestuia!
Verticali sau alcolici?
Trioul Boza-Iacob-Stanculescu nu suporta opinii nefavorabile lor si intereselor lor! Cine nu e cu ei, e impotriva lor, in cea mai deplina perceptie stalinista. Mastile de transparenti si modernizatori in ale managemantului, pica destul de des!
Dupa puciul ratat, salariatii ELCFU Motru sunt luati la verificari cu alcooltestul ca sa invete cine sunt stapanii. La gramada, femei, barbati, mecanici, manevranti, poate pica vreunul, ca sa se poata spune ca Tatomir nu stapaneste situatia si trebuie schimbat.
Iacob a auzit oare de siguranță circulației?
Testarea salariatilor este o masura necesara pentru prevenirea unor accidente, dar cu discernamantul necesar! In cazul salariatilor legati de siguranta circulatiei pe caile ferate trebuie avut in vedere si impactul privind stresul la intrarea in serviciu!
Ca atare conducatorii acestui sector au obligatia sa asigure salariatilor respectivi un climat de munca adecvat, fara dispute, contradictii, acuzatii, etc. Este cerinta a regulamentelor specifice!
Ori cu alcooltestul la vânătoare, nu se realizează acest climat!
Please follow and like us:
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.