Un nou Garjoaba in conducerea Complexul Energetic Oltenia

Managementul cumetriilor la CEO!
Cu ceva timp in urma, un fost director se facea cunoscut prin numarul mare de rude pe care le angajase in compania al carei director era. Se numea Garjoaba! Nu se sfia sa spuna ca este preocupat doar de ‘”el si familia lui”.
Apucaturile lui Garjoaba, n-au plecat odata cu el din CEO! Sunt cultivate si mai intens de o alta gasca de smecheri din CEO, care graviteaza in jurul imposturii trioului Iacob, Boza, Stanculescu. Si daca tot aveau un model anterior, de ce sa nu faca si ei la fel ca Garjoaba, mai ales ca, in plus fata de acesta, au si sustinere in minister prin secretarul de stat Doru Visan.
Stanculescu cu PR-ul de campanie al nevestei, Iacob cu sora-sa!
Angajarea lui Gagiu in plin proces de diponibilizare a 1000 de oameni, a fost si continua sa fie subiect pentru presa. Boza se da de ceasul mortii sa gaseasca solutie fata de presiunea mediatica in cazul Gagiu si alte angajari.
Dar daca tot s-au dat afara 1000 de oameni si unii spun ca sectoarele de productie au deficit de personal de ce nu si-ar angaja si Iacob sora la…administrativ!? Asa ca sa nu ramana mai prejos decat Stanculescu!
Directorul cu CV-ul masluit, un Garjoaba actual!
Incepand cu 08 septembrie 2017, sora directorului Iacob Dumitru este angajata in CEO pe un post care incarca schema cu personal neproductiv!
Desi au cunostinta de aceasta angajare, sindicalistii din CEO, tac, dovedind ca nu sunt altceva decat niste precupeti de locuri de munca! Au vandut 1000 din acestea ca sa-si primeasca oscioarele de la Boza!
Please follow and like us:
0

One thought on “Un nou Garjoaba in conducerea Complexul Energetic Oltenia”

  1. Domnule Daea, dacă vreți sa vedeți caliate celor din conducerea CEO, va rog sa citiți CV -ul specialistului Dan Vasile și al lui Ilie Io el la capitolul “Competențe în utilizarea calculatorului”. Aștept punct de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.